Stol ' Spinalis Stylist ' https://vimeo.com/46411288

Na podlagi raziskave o tveganju zdravja za frizerje, ki je bila izvedena pri 'European Agency for Safety and Health at Work' (http://osha.europa.eu/en/publications/e-facts/efact34 ) in neodvisni raziskavi med frizerji v Sloveniji, ki jo je opravilo podjetje BOKO d.o.o., je ugotovitev, da ima kar 70% vseh frizerjev, kot posledica opravljanja dela, težave v hrbtenici, vratu in ramenih. Kar nekaj jih ima posledično težave tudi z nogami predvsem ožiljem in utrujenostjo. 

Podjetje Spinalis, d.o.o., je na podlagi svojih raziskav in večletnih izkušenj pri izdelavi namenskih stolov za ljudi s hrbteničnimi težavami in v sodelovanju s podjetjem BOKO d.o.o., razvilo poseben stol, ki je namenjen frizerjem. Stol, ki omogoča svobodno gibanje okoli stranke, krepi hrbtenične mišice in posledično odpravlja hrbtenične probleme. Blagodejno vpliva tudi na probleme vratu in ramen, hkrati pa razbremenjuje težo, pritisk na noge in stopala. 

Stol ' Spinalis Stylist 'http://www.youtube.com/watch?v=v5noALh-1dk&feature=youtu.be

  • tako prepreči kar 70 % problemov, ki jih povzroča frizerski poklic.
  • je naložba v zdravje.
  • je prava izbira za uspešno delo, saj se boste lahko koncentrirali izključno na prečudovite kreacije pričesk in zadovoljstvo strank.
  • vaša izbira, izbira profesionalca!

Frizerski delovni stol 'Spinalis stylist' je nastal na podlagi večletnih izkušenj z delom v frizerskem salonu in patentiranim mehanizmom, ki ga je razvilo podjetje Ham d.o.o.. Več o njihovi ponudbi, zdravniških potrdilih in certifikatih si lahko pogledate na www.spinalis.net, www.spinalis.si.